RONALDO O DUCE PE REAL ÎN SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR

REAL

Real Madrid s-a calificat dramatic în semifinalele Ligii Campionilor.

După ce s-a impus în prima manșă cu 2-1, deținătoarea trofeului a trăit periculos returul cu Bayern Munchen de pe Santiago Bernabeu.

Cristiano Ronaldo a reușit un hattrick în această partidă și a devenit primul jucător care marchează 100 de goluri în cea mai tare competiție intercluburi din Europa.

Oaspeții au deschis scorul în debutul reprizei secunde prin Lewandowski din penalty, iar Ronaldo a egalat cu un sfert de oră înainte de timpul regulamentar.

Câteva minute mai târziu, Ramos și-a dat autogol și meciul se ducea în prelungiri, nu înainte însă ca centralul Viktor Kassai să-l elimine pe Vidal.

Cu 10 oameni pe teren în timpul suplimentar, „bavarezii” nu au rezistat în fața „galacticilor”. Cristiano Ronaldo a marcat de două ori, iar Marco Asensio a închis tabela la scorul de 4-2 și Real merge în semifinale cu rezultatul de 6-3 la general.

În celălalt meci jucat aseară, Atletico Madrid a eliminat-o pe campioana Angliei, Leicester City.

După 1 la 0 acasă, spaniolii au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida din deplasare și s-au calificat pentru al doilea an consecutiv în penultimul act al competiției.

(TOTAL VIZITE 5 - 1 vizitat astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

PUBLICITATEA TA POATE FI AICI

Publicitatea ta poate fi aici!

TOP 10 – ultimele 10 zile

No top posts yet