SHERIFF SE IMPUNE ÎN MARELE DERBY CU ZIMBRU

zimbru

Sheriff Tiraspol a câștigat din nou derby-ul cu Zimbru Chișinău. „Viespile” s-au impus cu 1-0 la Chișinău, înregistrând, astfel, a 9-a victorie consecutivă în Divizia Națională în fața marei rivale.

De această dată, omul cu pricina a fost chiar discipolul „galben-verzilor”, Vitalie Damașcan, transferat recent în tabăra tiraspoleană.

Acesta a marcat în poarta fostei echipe în repriza secundă, la doar 4 minute de la apariția sa pe teren.

„Simt două lucruri. Sunt fericit că am marcat. Acesta este rolul principal al unui atacant. Undeva în suflet, îmi este trist pentru că am fost mulţi ani la Zimbru, am crescut aici, dar acesta e fotbalul”, a spus atacantul Sheriff-ului, Vitalie Damașcan.

„A fost un meci foarte important pentru noi. În prima repriză nu am reușit să înscriem, mă bucur însă că am izbutit să o facem în partea secundă prin Damașcan, pe care îl felicit pentru această performanță”, a menționat antrenorul Sheriff-ului, Roberto Bordin.

De partea cealaltă, Ștefan Stoica a declarat că Sheriff a jucat mai bine, iar echipa sa mai are de muncit.

„Cred că a fost mai bun Sheriff-ul astăzi. Mai avem de muncit, îmi pare rău însă că Zimbru nu a putut să câștige măcar un punct contra unei echipe care este destul de puternică”, susține antrenorul formației Zimbru, Ștefan Stoica.

Datorită acestei victorii, Sheriff rămâne lider în Divizia Națională, cu 56 de puncte, iar Zimbru este pe 5, cu 40 de puncte.

Surpriza etapei cu numărul 27 s-a produs la Orhei. Milsami a pierdut cu 1 la 3 partida cu Petrocub. Plămădeală, Rusu și Ursu au înscris pentru echipa din Hâncești, iar Boiciuc a marcat singurul gol al „vulturilor”.

În celelalte partide, FC Zaria a trecut de Academia cu 4 la 0, iar Dinamo-Auto a câștigat-o pe Saxan cu 2-0.

(TOTAL VIZITE 3 - 1 vizitat astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

PUBLICITATEA TA POATE FI AICI

Publicitatea ta poate fi aici!

TOP 10 – ultimele 10 zile

No top posts yet