ALEXANDRA PERPER, ÎNVINSĂ ÎN KAZAKHSTAN

perper

Alexandra Perper a părăsit turneul din categoria ITF de la Șîmkent, Kazakhstan, dotat cu premii totale în valoare de 15 mii de dolari.

În proba de simplu, moldoveanca, favorita cu numărul 3 la cucerirea trofeului, nu i-a făcut față în faza sferturilor de finală rusoaicei Daria Kruzhkova și a cedat în 3 seturi, scor 6-4, 4-6, 6-7.

La dublu, Perper a fost la un singur pas de finală, alături de partenera sa din Kyrgyzstan, Ksenia Palkina. Cele două au pierdut însă în penultimul act al competiției duelul cu perechea Ilona Kremen din Belarus și Yana Sizikova din Rusia, scor 3-6, 1-6, în mai puțin de o oră de joc.

La competiția de simplu din Kazakhstan, Moldova a avut 2 reprezentante. Este vorba și despre Adriana Sosnosvchi, care a pierdut încă din prima rundă, în fața jucătoarei care a eliminat-o și pe Alexandra Perper.

Andriana Sosnovschi ocupă locul 940 în ierarhia mondială. De partea cealaltă, Perper este pe poziția 424. Cea mai bine clasată dintre jucătoarele din Moldova este Anastasia Vdovenco, numărul 415 WTA.

(TOTAL VIZITE 1 - 1 vizitat astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

PUBLICITATEA TA POATE FI AICI

Publicitatea ta poate fi aici!

TOP 10 – ultimele 10 zile

No top posts yet