DJOKOVIC, CAMPION LA SIMPLU! TECĂU, CAMPION LA DUBLU!

DJOKOVIC, CAMPION LA SIMPLU! TECĂU, CAMPION LA DUBLU!Novak Djokovic a dovedit că este cel mai complet tenismen al momentului!

Jucătorul sârb, aflat pe primul loc în clasamentul mondial, s-a impus, mai clar decât o arată scorul, în finala Turneului Campionilor.

Adversarul est-europeanului a fost Roger Federer, al treilea tenismen al lumii.

În primul act, Djokovic a reușit două breakuri, care i-au adus victoria în set cu 6-3.

Partea secundă a fost echilibrată până la scorul de 4-4, moment în care Federer a pierdut propriul serviciu, oferind victoria sârbului, rezultat final 6-3, 6-4.

Cu această victorie, Novak Djokovic a încheiat senzațional un sezon care poate fi considerat cel mai bun din cariera lui.

Competiția din capitala Angliei a adus o performanță excepțională pentru tenisul din România.

În pereche cu olandezul Jean Julien Rojer, jucătorul Horia Tecău a devenit învingătorul probei de dublu a Turneului Campionilor.

Realizarea tenisului de peste Prut este impresionantă și prin faptul că, de partea cealaltă a fileului, în finală a fost un alt român. Florin Mergea, în duet cu indianul Rohan Bopanna, se calificase în ultimul act după o serie de victorii importante.

Titlul a revenit perechii româno-olandeze, care, cu scorul de 6-4, 6-3, a intrat în posesia celui mai important titlu din carieră.


(TOTAL VIZITE 126 - 1 vizitat astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

PUBLICITATEA TA POATE FI AICI

Publicitatea ta poate fi aici!

TOP 10 – ultimele 10 zile

No top posts yet