DJOKOVIC ÎȘI APĂRĂ TITLUL LA MELBOURNE

DJOKOVIC ÎȘI APĂRĂ TITLUL LA MELBOURNESârbul Novak Djokovic a devenit finalist în proba de simplu masculin de la Australian Open.

Numărul 1 mondial își va apăra titlu în primul turneu de Grand Slam al anului, după ce l-a învins în semifinale pe elvețianul Roger Federer.

Djokovic a a avut nevoie de două ore și 23 de minute pentru a se impune, în 4 seturi, în fața favortului cu numărul 3 al competiției.

În primul act , sârbul s-a impus lejer,  după doar 23 de minute de joc cu un izbitor 6-1.

Partea secundă a fost din nou la discreția liderului mondial, care și-a dominat categoric adversarul, învingând cu 6 la 2.

Federer s-a chinuit în primele două seturi, dar a intrat mult mai hotărât în cel de-al 3-lea. Acesta a luptat consistent și a făcut 4-2 în urma celui mai lung game al meciului, iar  în cele din urmă a câștigat cu 6 la 3.

Setul cu numărul 4  a început echilibrat, cei doi mergând cap la cap pînă la scorul de 4-3, cînd Djokovici a făcut break.

Sârbul a continuat jocul bun și a încheiat meciul cu 6 la 3.

Liderul mondial, Novak Djokovic,va juca în finală la Australian Open cu învingătorul meciului dintre Milos Raonic din Canada şi Andy Murray  din Marea Britanie.


(TOTAL VIZITE 30 - 1 vizitat astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

PUBLICITATEA TA POATE FI AICI

Publicitatea ta poate fi aici!

TOP 10 – ultimele 10 zile

No top posts yet