DUEL TARE ÎN SEMIFINALE

DUEL TARE ÎN SEMIFINALE


Se anunță un meci spectaculos în semifinalele turneului de la Australian Open.

Liderul mondial Novak Djokovic se va duela, în penultimul act al competiției, cu elvețianul Roger Federer.

Sârbul a trecut neașteptat de ușor de Kei Nishikori din Japonia, locul 7 în ierarhia mondială, scor 6-3, 6-2, 6-4.

Djokovic a intrat în meci foarte bine, pe care l-a început cu un as. Numărul 1 ATP a jucat impecabil și a încheiat prima parte cu 6 la 3.

În actul secund, sârbul a continuat să joace un tenis frumos și a făcut break încă din startul acestuia. După 76 de minute de joc,Djokovic a încheiat și cel de-al doilea set cu 6 la 2.

Niponul a avut o tresarire de orgoliu in debutul setului al 3-lea. Acesta a făcut primul său break și a condus cu 2-0, iar apoi cu 3-1, dar erorile neforțate i-au copleșit jocul și planul tactic.

Djokovic și-a văzut de treabă, a adunat puncte atât grație loviturilor sale bune, cât și datorită erorilor mari comise de adversar. Astfel, pe un fond de instabilitate în joc al lui Kei, liderul mondial a revenit de la 1-3, la 5-3, iar apoi a închis meciul pe propriul serviciu cu 6 la 4.

În celălalt meci, Roger Ferderer a trecut tot în 3 seturi de numărul 6 ATP, cehul Tomas Berdych.

Primul set a fost mai complicat pentru elvețian, dar, într-un final, acesta a reușit să se impună cu 7 la 6.

În debutul actului secund, Federer a făcut break-ul încă din primul game, iar după 34 de minute de joc, acesta a încheiat  setul al 2-lea mult mai ușor, cu 6 la 2.

Deși a fost condus cu 2 la 0 în cel de-al 3-lea act, Federer a revenit spectaculos și a terminat meciul cu 7-6, 6-2, 6-4.

În semifinalele de vis de la Openul Australiei, Roger Federer îl va întâlni pe jucătorul care domină categoric, în acest moment, tenisul mondial, Novak Djokovic.


(TOTAL VIZITE 24 - 1 vizitat astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

PUBLICITATEA TA POATE FI AICI

Publicitatea ta poate fi aici!

TOP 10 – ultimele 10 zile

No top posts yet