FĂRĂ SURPRIZE LA BRISBANE

FĂRĂ SURPRIZE LA BRISBANERetragerea Simonei Halep și a Mariei Sharapova a lăsat cale liberă altor sportive spre titlul Turneului de tenis la Brisbane.

Aflată pe locul 10 în clasamentul mondial, Angelique Kerber a pierdut doar primul set al confruntării cu italianca Camila Giorgi, numărul 35 WTA. După 5-7 în primul act, germanca s-a impus cu 6-3, 6-0 în celelalte două seturi, rezultat care i-a asigurat un loc în optimile de finală.

O altă jucătoare calificată în această fază a competiției este Belinda Bencic. Elvețianca a avut nevoie de numai 56 de minute pentru a trece de italianca Sra Errani. După scorul de 6-1, 6-2, sportiva din Țara Cantoanelor are o misiune ușoară în optimi.

Pentru un loc în sferturile de finală, Bencic o va avea ca adversară pe americanca Samantha Crawford, tenismenă aflată pe locul 142 mondial.

Lui David Goffin i-au trebuit o oră și 23 de minute pentru a se califica în optimile turneului masculin. Belgianul, situat pe poziția 16 în ierarhia ATP, a trecut cu un dublu 6-4 de brazilianul Thomaz Belucci.

În manșa următoare, David Goffin va avea de cealaltă parte a fileului pe francezul Lucas Pouille, locul 78 ATP.

Revelația de până acum a întrecerilor de la Brisbane este Grigor Dimitrov. Aflat pe locul 28 mondial, bulgarul a dispus în două seturi de mult mai bine cotatul Gilles Simone.

După 6-3 în primul act, a fost nevoie de un al doilea set care s-a întins pe durata unei ore și 21 de minute de joc.

În cele din urmă, Dimitrov s-a impus cu 7-6 la tie-break și va lupta cu sârbul Viktor Troicki pentru un loc în sferturile de finală ale Turneului de tenis de la Brisbane.


(TOTAL VIZITE 57 - 1 vizitat astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

PUBLICITATEA TA POATE FI AICI

Publicitatea ta poate fi aici!

TOP 10 – ultimele 10 zile

No top posts yet