NADAL, PRIMUL CALIFICAT DIN GRUPA ILIE NĂSTASE

NADAL, PRIMUL CALIFICAT DIN GRUPA ILIE NĂSTASEAflat pe locul 5 ATP, Rafael Nadal era al treilea favorit din grupa Ilie Năstase, la calificarea în semifinalele Turneului Campionilor la tenis.

După victoria din cea de a doua etapă, ibericul este primul jucător care merge în careul de ași din subdiviziunea care poartă numele unui mare sportiv român.

Nadal l-a învins categoric pe locul 2 ATP, britanicul Andy Murray. Victoria cu 6-4, 6-1 a spaniolului îl situează pe acesta pe primul loc în clasamentul grupei, înaintea ultimei etape.

În urma rezultatului din cealaltă partidă, elvețianul Stan Wawrinka a rămas în cărțile calificării în semifinale.

Jucătorul din Țara Cantoanelor s-a impus cu 7-5, 6-2 în fața lui David Ferrer și urmează să joace partida decisivă cu Andy Murray, urmând ca învingătorul din acest meci să joace pentru un loc în finala competiției.

După ce Florin Mergea, în pereche cu indianul Rohan Boppana, se calificase în semifinalele probei de dublu, România are al doilea jucător prezent în penultimul act al competiției londoneze.

Cuplul format din Horia Tecău și Julien Roger a obținut a doua victorie, nemaiputând pierde prezența în careul de ași.

Perechea româno-olandeză s-a impus cu 6-4, 7-6 în fața dublului compus din croatul Ivan Dodig și brazilianul Marcelo Melo.


(TOTAL VIZITE 117 - 1 vizitat astăzi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

PUBLICITATEA TA POATE FI AICI

Publicitatea ta poate fi aici!

TOP 10 – ultimele 10 zile

No top posts yet